Magnesium Tabletten – De Beste & de goedkoopste!

Heeft u een te kort aan magnesium? Dan is de snelste manier om het magnesiumtekort weer op peil te krijgen, het slikken van magnesium tabletten. Via voeding duurt het heel lang om een tekort weer aan te vullen. Dit komt omdat magnesium via uit supplementen veel beter word opgenomen door uw lichaam dan magnesium uit voeding.

Wanneer u direct begint met het slikken van 250mg tabletten van magnesium citraat, zult u binnen 12 uur al een wereld van verschil voelen!

Wat zijn de beste & goedkoopste Magnesium tabletten?

Er zijn vele onderzoeken en studies naar gedaan. Maar het blijkt dat alle magnesium vormen welke op “aat” eindigt het beste word opgenomen door het lichaam. De goedkope tabletten welke je bij de Action kunt kopen, worden eigenlijk helemaal niet opgenomen door uw lichaam. Deze poept of plast u dus gewoon weer uit zonder dat het enig effect op het lichaam heeft.

magnesium citraatUit veel onderzoek blijkt dat Magnesium Citraat word het beste door uw lichaam opgenomen. De magnesium citraat tabletten van Optimax bevatten ook nog citroenzuur waardoor het magnesium nog sneller door uw lichaam word opgenomen!

Daarbij is Citraat meestal ook nog de goedkoopste vorm van Magnesium tabletten.

Dit zijn 120 tabletten van 250 mg. Van deze dient u een tablet ’s morgens en een tablet ’s avonds voor het slapen gaan te slikken. Let op wanneer u toch voor een ander merk kiest. Want vaak zijn deze tabletten een lagere dosering, dus dient u er misschien wel 4 per dag van te slikken. Hierdoor bent u dan uiteindelijk nog niet goedkoper uit!!!

 

Klik hier om de Goedkoopste Magnesium Citraat Tabletten van Optimax te bestellen, deze heeft u dan morgen al in huis!